sannalinneas!

Kategori: Inspiration

Tattoo



Detta är vad jag hittade på igår, nämligen att göra min tredje tatuering! Jag är SÅ nöjd verkligen, tycker den är helt perfekt! Denna över är min systers födelsedatum med romerska siffror, och den betyder verkligen mycket för mig. Det gör dock alla mina tatueringar, men denna är något utöver det vanliga. Den sitter precis över vänster armbåge, så himla nöjd återigen.

It's never too late to start over. If you weren't happy with yesterday, try something different today. Don't stay stuck. Do better


Fullspäckad dag med mycket nya intryck och även härliga stunder med sådant som värmer själen. Eventuell högskola/universitet är ett svårt beslut och det behöver inte bestämmas än, men finns mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Jag har iallafall en aning om vad och vart jag vill lägga mina år, dock är detta något år kvar innan det är dags att bestämma sig (för min del), och tur är väl det. En lärorik dag var det iallafall, vilket är kanon.

Efter ett träningspass, några intervaller och en powerwalk med en av mina närmaste vänner, råder det lugna puckar hos mig just nu. Plugget borde prioriteras men HV71-LHC är viktigare och även Biggest looser, plugget får vänta tills imorgon istället ;)

Upp